1.12.18

#MovemAldaia. El dret a la ciutat. L'espai públic amable i inclusiu.

📹 Video de les propostes per una Aldaia amable, habitable, inclusiva, sostenible. #PodemMunicipalista.


En el Círculo de Podem Aldaia hemos organizado para el próximo fin de semana del 1 y 2 de diciembre unas actividades al aire libre y participativas que con el lema de #MovemAldaia pretenden sensibilizar a la ciudadanía sobre la importancia del espacio público urbano y sus problemas.
En esas actividades, de manera didáctica y atractiva, se ofrecerá la visión de nuestra formación morada sobre aspectos tan importantes como el transporte público, los residuos urbanos y la limpieza viaria, los espacios verdes, la movilidad, la iluminación…  
Se pretende recabar también mediante una encuesta la opinión que sobre esas cuestiones tienen los vecinos y vecinas del pueblo. 
Los actos se desarrollarán el sábado 1 en el Barrio del Cristo y el domingo 2 en el Cinturó Verd de Aldaia durante toda la mañana.



En el Cercle de Podem Aldaia hem organitzat per al proper cap de setmana de l '1 i 2 de desembre unes activitats a l'aire lliure i participatives que amb el lema #MovemAldaia, pretenen sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l'espai públic urbà i els seus problemes.       
En aquestes activitats, de manera didàctica i atractiva, s'oferirà al veïnat la visió de la  nostra formació morada sobre aspectes tan importants com el transport públic, els residus urbans i la neteja viària, els espais verds, la mobilitat, la il·luminació... 
Es pretén recollir també mitjançant una enquesta l'opinió que sobre eixes qüestions tenen els veïns i veïnes del poble.
Els actes tindran lloc el dissabte dia 1 al Barri del Crist i el diumenge dia 2 al Cinturó Verd d'Aldaia durant tot el matí.